κυλιομενο μενου

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Η αιρετός απαντά στο ΔΣ της ΕΛΜΕ

Θέμα: σχετικά με την ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Κιλκίς για την απόφαση του ΠΥΣΔΕ για τον επανακαθορισμό των ομάδων σχολείων


Συναδέλφισσες-οι,

η κριτική προς έναν αιρετό εκπρόσωπο των συναδέλφων είναι θεμιτή, αναμενόμενη και, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να είναι βοηθητική και εποικοδομητική στην κατεύθυνση της ενδυνάμωσης του ρόλου του στην υπεράσπιση των συμφερόντων του κλάδου.

Η αμφίδρομη επικοινωνία ανάμεσα στους αιρετούς και το Σωματείο, ώστε να διαμορφώνονται στέρεες και ξεκάθαρες θέσεις, είναι προς κατάκτηση το επόμενο διάστημα για όλους μας.

Στην παρούσα συγκυρία, μπροστά στα τεράστια προβλήματα με τα οποία καλούμαστε να αναμετρηθούμε όλοι μας, με κυριότερα την οικονομική εξαθλίωση και την παιδαγωγική απαξίωση μέσω της τιμωρητικής αξιόλογησης, εκείνο που προέχει είναι η ενότητα και η καλύτερη δυνατή προετοιμασία του κλάδου, μέσα από ουσιαστικό διάλογο με τους συναδέλφους.

Πρακτικές οι οποίες ευνοούν τις διαιρέσεις και ανακαλύπτουν "εσωτερικούς εχθρούς" υπονομεύουν την ενότητα και τους επερχόμενους αγώνες του κλάδου. Σε ό,τι με αφορά, εγώ θα συνεχίσω να εργάζομαι για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των συναδέλφων και τη συστράτευσή τους στους συνδικαλιστικούς και πολιτικούς αγώνες, έχοντας ως βασική αρχή την ενότητα και όχι τη διαίρεση.

Καλή δύναμη.
Κατερίνα Αγγίσταλη

αιρετός ΠΥΣΔΕ Κιλκίς

6972167133


Υπεύθυνος του blog: Πολυχρονιάδης Γιώργος

Εκδήλωση ΕΛΜΕ

   Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΕΛΜΕ στις 24-3-2013, στην οποία βραβεύτηκαν για την επιτυχία τους οι πρωτοετείς φοιτητές μας παιδιά συναδέλφων με έπαινο και ένα συμβολικό δώρο. Το 1o δώρο για την κλήρωση ήταν ένα ταξίδι για 2 άτομα στη Βουδαπέστη την καλοκαιρινή περίοδο προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου 
DROMEAS TRAVEL MESOLOGIOU 2 – 564 30 STAVROUPOLI / THESSALONIKI – GREECE TEL: 2310 / 605 900
το οποίο κέρδισε η εκπαιδευτικός Πολυμένη Αγάπη.

Επίσης προσφορές για την κλήρωση έδωσε του τουριστικό πρακτορείο GREFIS Μητροπόλεως 20 , T.K. 54624 , Θεσσαλονίκη Τηλ: 2310.237210.




Υπεύθυνος του blog: Πολυχρονιάδης Γιώργος 

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ομάδες σχολείων

ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Το Υπουργείο Παιδείας προωθώντας τη λογική των ευέλικτων – ανεξέλεγκτων – αναγκαστικών μετακινήσεων εκπαιδευτικών προωθεί μέσα από τα Υπηρεσιακά Συμβούλια την ενιαιοποίηση των ομάδων σχολείων εντός ΠΥΣΔΕ. Το μέτρο αυτό έρχεται να λειτουργήσει συμπληρωματικά σε όλες τις νομοθετικές παρεμβάσεις του Υπουργείου σχετικά με τις περιοχές μετάθεσης και τις υποχρεωτικές μετακινήσεις.
 Το  ΠΥΣΔΕ του Ν. Κιλκίς αποφάσισε  τον ορισμό 4 ομάδων σχολείων.
Παρότι το Δ.Σ της ΟΛΜΕ 18/2/13 πρότεινε την διατήρηση των ομάδων σχολείων ως είχαν και το Δ.Σ της ΕΛΜΕ με απόφασή του στις 15/2/13 έθεσε συγκεκριμένα κριτήρια καθορισμού των ομάδων τα οποία παραπέμπουν σε καθορισμό πολύ περισσότερων ομάδων από  3 και τελικά 4 που πρότεινε ο Διευθυντής Εκπαίδευσης , οι δυο αιρετοί του κλάδου Λοκοβίτης Μιχαήλ και Αγγίσταλη Αικατερίνη συμφωνήσαν και αποδέχτηκαν την πρόταση της Διεύθυνσης.
 Πιστεύουμε ότι η ενέργεια των αιρετών  έρχεται σε αντίθεση με τις θέσεις των συνδικαλιστικών μας οργάνων ΕΛΜΕ/ΟΛΜΕ και θα δημιουργήσει προβλήματα στους συναδέλφους. Τους καλούμε στο εξής να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με το συνδικάτο, ώστε στο εξής να μην επαναληφθεί η ίδια συμπεριφορά. Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς θεωρεί τους 2 αιρετούς κομμάτι του κλάδου και όχι πειθήνια όργανα της διεύθυνσης και του υπουργείου. Μάλιστα και τα 2 μέλη υπήρξαν επί χρόνια μέλη του ΔΣ και μάλιστα και μέλη του προεδρείου. Είναι ανεπίτρεπτο να ενεργούν με αυτόν τον τρόπο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΞΕΝΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                                                                  ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ


 Υπεύθυνος του blog: Πολυχρονιάδης Γιώργος 

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Εκδήλωση - ενημέρωση για το συνταξιοδοτικό

ΘΕΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ  ν. Κιλκίς σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει  την Παρασκευή 22-3-2013 ώρα 6.00μμ στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς ο σύλλογος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς με θέμα το συνταξιοδοτικό  με ομιλητή το κ. Μπαρλάγκα. 






Υπεύθυνος του blog: Πολυχρονιάδης Γιώργος

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Η ΕΛΜΕ βραβεύει τους νέους φοιτητές

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ  ν. Κιλκίς σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει  την Κυριακή 24/3/2013 και ώρα 13.00 στο  κέντρο ΚΑΛΥΒΑ 1Ο χλμ. Κιλκίς /Ευκαρπίας.
Στην εκδήλωση θα βραβευτούν οι πρωτοετείς φοιτητές, παιδιά των μελών της Ένωσης.
Τιμή  πρόσκλησης 10ευρώ.Πλήρες μενού και πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα.



Υπεύθυνος του blog: Πολυχρονιάδης Γιώργος

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Το  Δ.Σ  της ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ προσκαλεί τους συναδέλφους σε ενημερωτική συνάντηση με ομιλητή το μέλος του Δ.Σ της ΟΛΜΕ Ρούμελη Γεώργιο με θέμα Αξιολόγηση που θα πραγματοποιηθεί
στο ΕΠΑΛ  Αξιούπολης την Τετάρτη 20-3-2013 στις 13.00 μ.μ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΞΕΝΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                                                   ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ






Υπεύθυνος του blog: Πολυχρονιάδης Γιώργος

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ενημερωτικό αιρετών του ΚΥΣΔΕ

5Ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

των αιρετών του ΚΥΣΔΕ Γρηγόρη Καλομοίρη και Χρήστου Φιρτινίδη, εκπροσώπων των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων

Θέμα: Δραματική μείωση του εκπαιδευτικού προσωπικού, υποχρεωτικές μεταθέσεις, προγραμματισμός υπηρεσιακών μεταβολών, μετατάξεις, συγχωνεύσεις-καταργήσεις σχολείων και αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Συναδέλφισσες/-οι,

          Το φυλλάδιο που κυκλοφόρησε πρόσφατα η ΟΛΜΕ αναφέρεται στις παρακάτω επιπτώσεις της πολιτικής των μνημονίων στην εκπαίδευση:
"Μείωση του αριθμού των εκπαιδευτικών κατά 12% (2010-2012) και παράλληλα απολύσεις αναπληρωτών με μείωσή τους κατά 87%, από 15.500 (το 2011-12) σε 2.000 (το 2013-14) στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση".
            Παράλληλα, με τη διαφαινόμενη νέα μαζική συνταξιοδότηση εκπαιδευτικών το επόμενο καλοκαίρι και τον ουσιαστικό μηδενισμό των νέων προσλήψεων, την επόμενη σχολική χρονιά θα είναι ιδιαίτερα οξυμένο το πρόβλημα των κενών διδακτικού προσωπικού. Ας σημειώσουμε πως εφέτος είναι η πρώτη φορά που θα τελειώσει η σχολική χρονιά με σοβαρότατα κενά (32.000 ώρες την εβδομάδα χωρίς εκπαιδευτικούς στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση).
Η σχεδιαζόμενη αύξηση του διδακτικού ωραρίου των εκπαιδευτικών (με το
ν. 4127/13 προϋπολογίζονται και πόσα χρήματα θα εξοικονομηθούν), οι υποχρεωτικές μετακινήσεις (ν. 3848/10) και μεταθέσεις (ν. 4093/12), η αύξηση του αριθμού των μαθητών στην τάξη και οι νέες συγχωνεύσεις τμημάτων και σχολείων θα επιφέρουν, εκτός του αυξημένου εργασιακού φόρτου, ανακατανομή των οργανικών θέσεων σε όλη τη χώρα. Αυτά θα έχουν σοβαρές επιπτώσεις όχι μόνο στις εργασιακές σχέσεις και στην οικογενειακή ζωή των εκπαιδευτικών, αλλά και στην ίδια την εκπαιδευτική διαδικασία.
 Στην Ελλάδα του 2013 υπάρχουν εκπαιδευτικοί που διδάσκουν και μετακινούνται ακόμα και σε 6 σχολεία και από το ένα χωριό στο άλλο διανύοντας ατέλειωτα χιλιόμετρα! Σε γενικές γραμμές, οι περισσότερες χώρες τείνουν να μειώνουν τον εβδομαδιαίο διδακτικό χρόνο των εκπαιδευτικών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ο μέσος όρος των διδακτικών ωρών ανά εβδομάδα των καθηγητών στην Ευρώπη είναι 19,1 για το γυμνάσιο και 18,4 για το λύκειο, ενώ στη χώρα  μας είναι 18,5 (στοιχεία του ευρωπαϊκού δικτύου «Ευριδίκη», σχετική μελέτη ΚΕΜΕΤΕ)."
Στο πλαίσιο της εφαρμοζόμενης αντιλαϊκής μνημονιακής πολιτικής κεντρική επιδίωξη της κυβέρνησης είναι η παραπέρα συρρίκνωση του εκπαιδευτικού προσωπικού. Είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση έχει ήδη νομοθετήσει τη μείωση του συνολικού αριθμού των Δημόσιων Υπαλλήλων κατά 150.000 μέχρι το 2015. Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα μειωθεί κατά 20.000 περίπου μέχρι τα τέλη του 2015. Δηλαδή, από τον αριθμό των 87.000 περίπου μονίμων και αναπληρωτών που εργάζονται τώρα θα φτάσουμε στις 67.000 στα τέλη του 2015.
Η μείωση του αριθμού των μόνιμων συναδέλφων μέσα σε ένα χρόνο έφτασε το 4,2% (από 86.619 στην 1/1/12 έχουν απομείνει 83.012 την 1/1/13), ενώ ο αριθμός των αναπληρωτών και ωρομισθίων μειώθηκε από 6.120 την 1/1/12 στους 3.830 στις 1/1/13 (μείωση κατά 38%).
Συνολικά, το εκπαιδευτικό προσωπικό στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση μειώθηκε μέσα σε ένα χρόνο κατά 5.897 (μείωση κατά 6,4%). Πιο συγκεκριμένα, οι εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας από 92.739 μειώθηκαν στους 86.842. Η μείωση αυτή είναι συνέχεια της μεγάλης  μείωσης που υπήρξε τα δύο προηγούμενα χρόνια. Αναλυτικά, την 1/1/2010 εργάζονταν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση 102.360 εκπαιδευτικοί (μόνιμοι, αναπληρωτές και ωρομίσθιοι), ενώ την 1/1/2013 εργάζονταν 86.842, δηλαδή έχουμε μείωση κατά 15.518 (-15,2%).
Συνεπώς, εάν συνυπολογίσουμε και τις κυβερνητικές αποφάσεις σχετικά με την επόμενη 3ετία, διαπιστώνουμε ότι μέσα σε μια 6ετία (1/1/2010 - 1/1/2016) ο αριθμός των εργαζομένων στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση θα μειωθεί από 102.000 περίπου σε 67.000, δηλαδή κατά 35.000 ή κατά 34,3%.
Συνέπεια αυτής της πολιτικής είναι να παραμένουν 1.500 περίπου κενά διδακτικού προσωπικού δύο μήνες πριν από τη λήξη της διδασκαλίας των μαθημάτων, να ανατίθενται υποχρεωτικές υπερωρίες, να γίνονται περικοπές ωρών διδασκαλίας μαθημάτων, να έχουν εγκαταλειφθεί τα προγράμματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας και Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης, να υποβαθμίζεται, γενικότερα, η Δημόσια Εκπαίδευση και να τίθενται σε καθεστώς εργασιακής ανασφάλειας και περιπλάνησης όσοι εκπαιδευτικοί εξακολουθούν να εργάζονται.

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Αιμοδοσία Μαρτίου 2013

Η ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ  θα πραγματοποιήσει   αιμοδοσία  την  Τρίτη 19 
 και την Πέμπτη 21   MARTIOY 2013  ώρα 09.00 π.μ έως 12.00π.μ
στο Ν.Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ.
      Οι συνάδελφοι που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη μπορούν
να δώσουν αίμα στο Ιπποκράτειο Γ.Ν.  και στο ΑΧΕΠΑ.
       Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που θα δώσουν αίμα να στείλουν
 με FAX στο τηλέφωνο της ΕΛΜΕ  23410-23169 τη ΒΕΒΑΙΩΣΗ
για να γίνει έλεγχος των αποθεμάτων μας στην τράπεζα αίματος
του Γ.Ν. Κιλκίς.

Ο Πρόεδρος                             Ο Γεν. Γραμματέας

Ξενέλης Γιώργος                 Γεωργούσης Ιωάννης

Υπεύθυνος του blog: Πολυχρονιάδης Γιώργος

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Πρόσκληση ενημέρωσης για την αξιολόγηση

Το  Δ.Σ  της ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ προσκαλεί τους συναδέλφους/σες σε ενημερωτική συνάντηση με ομιλητή το μέλος του Δ.Σ της ΟΛΜΕ Ρούμελη Γεώργιο με θέμα Αξιολόγηση που θα πραγματοποιηθεί
στο Εργατικό  Κέντρο Κιλκίς  την Πέμπτη  14-3-2013 στις 13.00 μ.μ



                Ο Πρόεδρος                                       Ο Γ. Γραμματέας

             Ξενέλης Γιώργος                              Γεωργούσης  Ιωάννης

Υπεύθυνος του blog: Πολυχρονιάδης Γιώργος

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο 9-3-2013

Με μεγάλη συμμετοχή από την εκπαιδευτική κοινότητα πραγματοποιήθηκε το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 9-3-2013. Η Φωνή των εκπαιδευτικών ενώθηκε με αυτήν των κατοίκων της Χαλκιδικής, της Θράκης, του Κιλκίς και άλλων περιοχών που αγωνίζονται εναντίον των μεταλλείων χρυσού στις Σκουριές της Ιερισσού και έδωσε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους: δεν πάει άλλο, θα γίνει χαμός. Το ποτάμι λαού με μικρά παιδιά και παππούδες ξεχύλισε όλη τη Τσιμισκή και την παραλιακή και κατέληξε στο Λευκό Πύργο. Η ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς συμμετείχε στην πορεία με το δικό της πανώ. Σας καλούμε όλους στην επόμενη κινητοποίηση γιατί πρέπει να πάρουμε εμείς την τύχη μας στα χέρια μας.

Υπεύθυνος του blog: Πολυχρονιάδης Γιώργος

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Καταγγελία ΟΛΜΕ

Δείτε την καταγγελία  της ΟΛΜΕ για τα επεισόδια στην Ιερισσό


Υπεύθυνος του blog: Πολυχρονιάδης Γιώργος

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς   στο μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο  9 Μάρτη,11.30π.μ., Αγ.Βενιζέλου
Για την διευκόλυνση των συναδέλφων  από την πόλη του Κιλκίς  η ΕΛΜΕ μαζί με το Σύλλογο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έχει  ναυλώσει  λεωφορείο.
Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από το ΚΙΛΚΙΣ  Πλατεία Ειρήνης 9.30 ώρα π.μ  

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Η δήθεν ενισχυτική !!!

Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ

Τρεις  μήνες πριν τον Ιούνιο, το Υπουργείο Παιδείας, σε μια κίνηση καθαρά επικοινωνιακή και πελατειακή, βγάζει από τη ναφθαλίνη, που το ίδιο την είχε τοποθετήσει, την ενισχυτική διδασκαλία, σε μια κακέκτυπη και προκλητικά υποκριτική εκδοχή της.
Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα:
Γιατί το υπουργείο ανακοινώνει  την ενισχυτική, τη στιγμή που δεν έχει καλύψει ακόμη τα πάνω από 2000 κενά στην εκπαίδευση;
Πόσες εβδομάδες πραγματικών μαθημάτων στα πλαίσια της ενισχυτικής  απομένουν , μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, από τη στιγμή έναρξης των μαθημάτων;
Τα  παραπάνω ερωτήματα(και οι αυτονόητες απαντήσεις), είναι αποκαλυπτικά του μεγέθους της προκλητικής υποκρισίας της ηγεσίας του υπουργείου και του δήθεν ενδιαφέροντος του για την πραγματική βοήθεια των μαθητών που την έχουν ανάγκη.
Δυστυχώς όμως, η ιστορία της δήθεν ενισχυτικής έχει και άλλες σκιές.
Οι εκπαιδευτικοί που θα εργαστούν εκεί (και θα αμείβονται με την ελάχιστη αποζημίωση των ωρομισθίων) , θα μπορούν να απολύονται εάν στο τμήμα απομείνουν λιγότεροι μαθητές από το προβλεπόμενα όριο των  10 μαθητών(με εξαίρεση  δυσπρόσιτες περιοχές, νησιά) . Ένα τμήμα θα μπορεί να ξεκινήσει, για παράδειγμα με 11 μαθητές και στην πορεία, εάν αποχωρήσουν 2, θα αποκλειστούν και οι υπόλοιποι μαθητές, ενώ ο εκπαιδευτικός θα απολυθεί.
Οι στόχοι της δήθεν ενισχυτικής είναι ξεκάθαροι:
1.Θέσπιση  τριτοκοσμικών εργασιακών σχέσεων(φτηνό , ευέλικτο εργασιακό καθεστώς σαν πιλότος για το μέλλον όλων των εργασιακών σχέσεων και στην εκπαίδευση).
2.Φτηνά και επικίνδυνα, για τη μόρφωση των μαθητών, επικοινωνιακά παιχνίδια, σε βάρος της αγωνίας χιλιάδων φτωχών οικογενειών.
Απαιτούμε την ουσιαστική επαναλειτουργία της ενισχυτικής διδασκαλίας:
Με διαφανείς διαδικασίες στην πρόσληψη των εκπαιδευτικών και στη συνολική λειτουργία του θεσμού. Με καθεστώς εργασιακών σχέσεων αντίστοιχων των αναπληρωτών και με ουσιαστικές αυξήσεις στους απαράδεκτα χαμηλούς μισθούς των εργαζομένων σε αυτή. 
Οι εκπαιδευτικοί σε όλη τη χώρα, είτε με τη συμμετοχή τους σε δράσεις αλληλεγγύης, είτε με τον καθημερινό, άνισο αγώνα  μέσα σε ένα σχολείο ουσιαστικό εγκαταλειμμένο από την πολιτεία, κρατάνε ζωντανή την εκπαιδευτική διαδικασία .
Μαζί με γονείς και μαθητές θα αγωνιστούμε για τη δημόσια , δωρεάν παιδεία , απέναντι σε μια πολιτική που διαλύει και τη μόρφωση και το μέλλον των παιδιών μας.

Ημερίδα για την αξιολόγηση

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ καλεί τους συναδέλφους να
παρευρεθούν στην ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΜΕ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με θέμα
Αξιολόγηση
Μηχανισμός απολύσεων
Συντελεστής μορφωτικής οπισθοδρόμησης
Η απάντηση του κινήματος
για την ανατροπή και τη μη εφαρμογή της.
ΟΜΙΛΗΤΕΣ
ΓΡΟΛΛΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Πρόεδρος Παιδαγωγικού Τμήματος ΑΠΘ
ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ μέλος Δ.Σ. Γ΄ ΕΛΜΕ  Θεσσαλονίκης
ΠΑΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ μέλος Δ.Σ. ΟΛΜΕ
ΧΑΡΑΜΗΣ ΠΑΥΛΟΣ Μέλος Δ.Σ. ΚΕΜΕΤΕ

4 Μάρτη, στην ΕΔΟΘ Προξένου Κορομηλά 51 , στις 6.30μ.